In data de 7 noiembrie 2013, la hotelul Premier Palace Bucuresti, sala Conference & Events Hall, a avut loc Conferinta "Femei de cariera".

Sponsor principal : Premier Palace Hotel & Spa

Sponsori secundari: Agrafa, Alice Design, Ameena’s Nails and Beauty, Avon, Carrefour, Cristallini, Fan Courier, Grafton Recruitment, Kurtmann, Leonidas, Ropharma, RockStar Construct, Sian Books, Vreaumobila.ro, WorldClass.

Tema conferintei: Femei de cariera - Cum imbini cariera si familia, Cum iti cresti colaboratorii, Good Health is good business, Work - Life Balance, The power of NOW

La acest eveniment Ropharma a participat in calitate de sponsor secundar cu roll-up Lady Health si Pagosten, pliante, postarea unui banner all site pe Woman2Woman.ro (cca 100000 afisari / luna si 37000 unici), timp de o luna si jumatate, postarea a unui advertorial pe Woman2Woman.ro, cu link spre site-ul sponsorului, inserarea logo-ului si specificarea ca sponsor secundar in materialul video realizat dupa finalizarea coferintei (va fi postat pe Woman2Woman.ro);

La sfarsitul evenimentului, a avut loc o tombola cu premii. Unul din premiile oferite participantelor, constand in produse din gama Lady Health si Pagosten, a fost din partea companiei Ropharma.